Verksamheten

Vi utför fibernedläggningsarbeten i Storstockholm. Genom åren har vi byggt upp en hög kompetens och gedigen erfarenhet av entreprenader inom anläggningsbranchen.

 
Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig lösning.
 
Uppdragen består av schaktarbeten i projekterade områden. Vi arbetar både på gröna ytor och på asfalterade gator. Givetvis ombesörjer vi även att fibern grävs ner ända fram in på slutkundernas tomt och hushåll.

Mejla gärna din offertförfrågan på tomtschakt till Anton.
 
Hitachi_Caterpillar_1000x634     maskin_2      tomt_h400

 

=> Läs mer om våra tjänster

 

Vagnparken

Vår fordonspark består av grävmaskiner på mellan 1,8 och 7 ton och hjullastare samt lastväxlare.

=> Läs mer om våra fordon

 

Personalen

Hos oss möter du engagerade och kompetenta medarbetare, som har stor erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. De är vana att hantera nya utmaningar och tar initiativ i nära samarbete med dig som kund. Beslutsvägarna är korta, vilket gör att vi kan arbeta effektivt, engagerat och under eget ansvar.

Andreas och Emilio vid maskinen
Poppe vid arbetsplats.
Alex i sin Kobelco.
 

Våra kunder

Genom att etablera långsiktiga samarbeten med våra kunder kan vi snabbt och effektivt möta deras behov och erbjuda dem rätt produkter och tjänster. Vi medverkar på så sätt till ökad överblick, snabb igångsättning, bättre effektivitet och minskad administration för våra kunder.

Historik

Rolf Classon
Rolf Classon
Staffan Forsberg
Staffan Forsberg

NPD Entreprenad startades 2006 och är ett företag specialiserat inom mark- och anläggnings­arbeten. Staffan Forsberg och Rolf Classon driver företaget, som tidigare var en del av Nordic Pickup and Delivery AB.

Vi arbetar fokuserat med tydliga mål och ständiga förbättringar

 

Verksamheten bestod initialt av entreprenader som tomtarbeten, dräneringar och infiltrationsanläggningar. Genom åren ökade efterfrågan på fiberentreprenader, vilket gjorde att vi kom att fokusera alltmer på totalentreprenader för nedläggning av fiber. Vi har tidigare arbetat för kunder som Eltel, Relacom och Empower.

Just nu har vi fullt fokus hos vår kund Sollentuna kommun.

Vi är ett certifierat Robust fiber-företag!

Branschstandarden Robust fiber är för dem som arbetar med att beställa, bygga eller besikta fibernät. Standarden ska ge mer robusta och driftsäkra nät.

Att vara ett certifierat företag ska vara en garanti att en viss kvalitetsnivå uppnås för de som önskar köpa entreprenad- och anläggningstjänster från ett certifierat företag.