Verksamheten

Vi utför fibernedläggningsarbeten i Storstockholm. Genom åren har vi byggt upp en hög kompetens och gedigen erfarenhet av entreprenader inom anläggningsbranchen.

Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig lösning.
Uppdragen består av allt från grävning och fräsning i stadsplanerade områden med asfalterade vägar till projekteringsarbeten i områden med barmark. Givetvis ombesörjer vi att fibern går ända fram in på slutkundernas tomter och hushåll.
 
Hitachi_Caterpillar_1000x634     maskin_2      tomt_h400

 

=> Läs mer om våra tjänster

 

Vagnparken

Vår fordonspark består av grävmaskiner på mellan ett och 9 ton, kedjegrävare och asfaltsfräs.

=> Läs mer om våra fordon

Personalen

Hos oss möter du engagerade och kompetenta medarbetare, som har stor erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. De är vana att hantera nya utmaningar och tar initiativ i nära samarbete med dig som kund. Beslutsvägarna är korta, vilket gör att vi kan arbeta effektivt, engagerat och under eget ansvar.

Ute på jobb – Jesper W och Micke J
Anton och Jesper gräver för fiber med kedjegrävaren.

Våra kunder

Genom att etablera långsiktiga samarbeten med våra kunder kan vi snabbt och effektivt möta deras behov och erbjuda dem rätt produkter och tjänster. Vi medverkar på så sätt till ökad överblick, snabb igångsättning, bättre effektivitet och minskad administration för våra kunder.

Historik

Rolf Classon
Rolf Classon
Staffan Forsberg
Staffan Forsberg

NPD Entreprenad startades 2006 och är ett företag specialiserat inom mark- och anläggningsarbeten. Staffan Forsberg och Rolf Classon driver företaget, som är en del av Nordic Pickup and Delivery AB,  och arbetar fokuserat med tydliga mål och ständiga förbättringar.

Verksamheten bestod initialt av entreprenader som tomtarbeten, dräneringar och infiltrationsanläggningar. Genom åren ökade efterfrågan på fiberentreprenader, vilket gjorde att vi kom att fokusera alltmer på totalentreprenader för nedläggning av fiber. Idag utför vi arbeten i hela Storstockholm för kunder som Eltel, Relacom och Empower.